Medische fitness in Nieuwegein

Naast het behandelingstraject is het belangrijk om uw conditie op peil te houden. Zo voorkomt u dat u terugvalt in uw oude blessure of klachten en blijft u fit en gezond. Fysiotherapie Galecop hecht belang aan een goed vervolg. Daarom bieden wij onze patiënten een oefenzaal in Nieuwegein met diverse cardio- en krachtapparaten. Regelmatige training ondersteunt uw behandeling en houdt de resultaten op de lange termijn vast. Uiteraard krijgt u hierbij professionele begeleiding van een expert.

Werk aan uw conditie in de oefenzaal van Fysiotherapie Galecop

Door na uw behandeling spier- en conditieoefeningen te blijven doen, houdt u uw conditie op peil en voorkomt u verdere klachten. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk.

De sessies
In een klein groepsverband maakt u met enige regelmaat gebruik van onze cardio- en krachtapparaten. Soms hanteren we de Redcord. U wordt hierbij begeleid door een expert, die u aan de hand van de resultaten van uw behandeling helpt de juiste oefeningen te kiezen. Iedere patiënt volgt dus een trainingsprogramma op maat. Vraag hiernaar bij uw behandelende fysiotherapeut.

Fysiotherapie Galecop Nieuwegein-logo

 Thorbeckepark 183
3437 JT Nieuwegein

KvK: 64575020

 Merweplein 3
3432 GN Nieuwegein
 030 - 605 61 18

Whatsapp: 06-44635686

 info@fysiotherapiegalecop.nl

Fysiotherapie Galecop uit Nieuwegein staat voor Kennis & Vakmanschap