Medische fitness in Nieuwegein

Naast het behandelingstraject is het belangrijk om uw conditie op peil te houden. Zo voorkomt u dat u terugvalt in uw oude blessure of klachten en blijft u fit en gezond. Fysiotherapie Galecop hecht belang aan een goed vervolg. Daarom bieden wij onze patiënten een oefenzaal in Nieuwegein met diverse cardio- en krachtapparaten. Regelmatige training ondersteunt uw behandeling en houdt de resultaten op de lange termijn vast. Uiteraard krijgt u hierbij professionele begeleiding van een expert.

Werk aan uw conditie in de oefenzaal van Fysiotherapie Galecop

Door na uw behandeling spier- en conditieoefeningen te blijven doen, houdt u uw conditie op peil en voorkomt u verdere klachten. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk.

De sessies
In een klein groepsverband maakt u met enige regelmaat gebruik van onze cardio- en krachtapparaten. Soms hanteren we de Redcord. U wordt hierbij begeleid door een expert, die u aan de hand van de resultaten van uw behandeling helpt de juiste oefeningen te kiezen. Iedere patiënt volgt dus een trainingsprogramma op maat. Vraag hiernaar bij uw behandelende fysiotherapeut.