Bij Utrecht een Fysiotherapeut nodig? Kom naar Fysiotherapiepraktijk Galecop in Nieuwegein

Samenwerking met vakgenoten

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en vaardigheden te delen met andere praktijken en van elkaar te leren. Hiervoor zijn we aangesloten bij verschillende samenwerkingsverbanden waaronder ‘SurPlus’ Nieuwegein, en het landelijke fysiotherapiepraktijknetwerk ‘Het Gezonde Net’.

SurPlus Nieuwegein

Na jaren informeel te hebben samengewerkt, verenigden 5 fysiotherapiepraktijken uit Nieuwegein formeel hun krachten tot SurPlus Nieuwegein. Dit leidde tot een intensief partnerschap dat ons in staat stelt de veranderingen in de zorg het hoofd te bieden.

Optimale kwaliteit in fysiotherapeutische zorg
De grootste prioriteit van deze samenwerking is om in te spelen op de steeds veranderende vraag en behoeften van patiënten. Doordat wij verspreid door Nieuwegein aanwezig zijn, heeft u altijd de juiste fysiotherapie dichtbij huis. Voor de snelle communicatie hebben wij één gezamenlijk telefoonnummer, dat u direct met alle praktijken doorverbindt.

Kwaliteitseisen
De praktijken die bij SurPlus Nieuwegein zijn aangesloten, hanteren hoge kwaliteitseisen. Zo voorziet dit toonaangevende netwerk de hele stad van hoogwaardige fysiotherapeutische producten en diensten.

Het Gezonde Net

Het Gezonde Net is een coöperatie van fysiotherapiepraktijken binnen heel Nederland. Door deze samenwerking kan sneller worden ingespeeld op veranderingen en kansen op de markt. Kennis en ervaring worden gericht uitgewisseld. Het netwerk heeft voor verschillende doelgroepen producten en diensten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld beweegprogramma’s, die bijdragen aan een snelle genezing van pijnklachten en bewegingsproblemen. Bovendien begeleidt dit netwerk de leden bij het succesvol beheren van de praktijk.

Praktijk voor Podoposturale Therapie Cocky Hoogeveen

Fysiotherapie Galecop werkt samen met Praktijk voor Podoposturale Therapie Cocky Hoogeveen. Bij podoposturale therapie let men met name op de positie van de voeten om de houding te verbeteren. Soms raden wij deze vorm van therapie aan. Dan kan Cocky u goed helpen. Iedere woensdag is zij aanwezig en werkzaam in onze praktijk.