Fysiotherapiepraktijk Galecop in Nieuwegein heeft scherpe tarieven

Met Personal training een stap verder

Is de behandeling bij uw fysiotherapieut voorbij, dan blijven wij u graag verder begeleiden. Zo blijft u uw lichaam op de juiste manier trainen. Het probleem waarvoor u ooit kwam wordt dan niet alleen verder verholpen, u verkleint bovendien de kans dat het zich in de toekomst nog eens voordoet. Een personal trainer blijft u in de gaten houden en past samen met u het trainingsschema aan wanneer er veranderingen optreden. Dit heeft voordelen voor sporters, maar ook voor ouderen en kinderen in de groei met problemen in de motoriek.

Een persoonlijke trainer en een eigen trainingsschema

Sport, revalidatie, groei en ouderdom dienen allemaal met zorg te gebeuren. U leert tijdens uw leven weleens iets over de juiste bewegingen voor uw lichaam, maar weinig mensen hebben de expertise van een fysiotherapeut.

Persoonlijke training is een les voor het leven
Uw persoonlijk trainer van Fysiotherapie Galecop heeft veel aandacht voor u tijdens uw training in de oefenzaal. Zij adviseren u over de bewegingen die u maakt, helpen u blessures vermijden en stellen samen met u een trainingsschema op, gericht op een duurzame versterking van uw spieren en conditie. U leert daarvan veel over uw eigen bouw en mogelijkheden.

 

Fysiotherapiepraktijk Galecop uit Nieuwegein helpt jong en oud